Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Play Area’s

know the unknown

Bij ieder proces in mijn leven, heeft het oefenen me enorm geholpen. Gewoon uitproberen, ontdekken. Doen! Zoals een klein kind dat vol enthousiasme een nieuwe speeltuin bestormt. Heerlijk spelen. Vol trots omdat ik gedaan heb wat lastig was. Soms ook pijnlijk omdat ik mijn neus stootte. Maar altijd wijzer dan voorheen, verliet ik de speeltuin! Met een voldaan gevoel!

Ik geloof in deze werkwijze. Daarom heb ik de Play Area’s gecreëerd. Samen komen met gelijkgestemden. Heerlijk spelen, oefenen, vallen, opstaan en ervaren in een veilige omgeving!

INTUÏTIE PLAY AREA

Wil je ook graag ontdekken hoe je jouw intuïtie serieus kan nemen? Hoe je in verbinding komt met jouw innerlijke wereld? Wil je jouw persoonlijke wegwijzers herkennen en ernaar handelen?

Tijdens de Play Area’s ga je aan de slag. Je ervaart hoe jij ruimte maakt voor jouw innerlijke stem. Hoe je waardevolle informatie vanuit jouw kern ontvangt en integreert. En ook hoe je van daaruit verder gaat. Waar geef je wel actie aan en waar niet? Wat mag later. Wat komt vanzelf?

Bij de Play Area’s ben je samen met gelijkgestemden. Daarin schuilt de kracht van samen ervaren en uitwisselen. En ook blijf je autonoom bij jezelf, want jij maakt verbinding met jouw intuïtie.

Ik begeleid je bij deze momenten. Iedere Play Area maak je verbinding met jouw innerlijke wereld. Dat kan vanuit een vraag of intentie. Bijvoorbeeld een situatie waarin je jouw intuïtie ervaren hebt, maar er toen niets mee kon doen. Maar je kan er ook helemaal blanco ingaan.

Telkens doorloop je de stappen van jezelf openstellen, informatie ontvangen, alles laten integreren en de actie(s) eruit halen die nodig zijn. Je ontvangt ook van mij wat ik waarneem. De ene keer is het een bevestiging en de andere keer een aanvulling.

Tussen iedere Play Area in ontvang je de één op één begeleiding die jij nodig hebt. Je kan dan per mail, telefoon of zoom met mij in verbinding. En zo vaak als je wilt! Je mag een waardige dedicated begeleiding verwachten.

Wat fijn en bijzonder was dit. Wat een mooie manier om open te staan voor de oplossingen die het universum aandraagt. Ik voelde een zachte schuimlaag om mijn hart, die mijn hart verwarmde. Heel bijzonder. Ik voelde tintelingen en vervolgens benoemde jij het… magisch!!!

Erik Toenhake, Aarden respectful tailoring

Na vier Play Area’s heb je de ervaring om er vol zelfvertrouwen zelf mee aan de slag te gaan. En hoe meer vertrouwen je voelt, hoe meer informatie je ontvangt. Je gaat dan steeds meer luisteren naar jouw intuïtie. Stel je toch eens voor in welke flow je dan komt! En wat dat jou gaat brengen aan succes!

Resoneert de Intuïtie Play Area bij je? Neem dan contact met me op per telefoon (06-18645938) of mail (hanneke@vitalitybusiness.nl). Heb je nog twijfels of vragen? Ik ga graag met je in gesprek.