Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Over mij

know the unknown

Mijn naam is Hanneke van der Heijden en ik deel dit leven met Twan en onze kinderen Julia, Hugo en Thomas. Ik ben opgegroeid met het verstand en was altijd omringt met eigenwijsheid. Ik heb de opleiding Wiskunde gedaan, waar ik me begaf binnen heerlijke heldere structuren. Daarna werkte ik ruim 14 jaar in de financiële sector. Altijd ben ik gezien als leergierig, gedreven, vernieuwend en met een sterk analytisch en conceptueel vermogen. Enkele jaren geleden kwam mijn werkelijke aard aan het licht.

Vandaag de dag laat ik het wezenlijke in mij aanwezig zijn en van daaruit werk en leef ik dan ook.

Concreet betekent dat, dat ik waarneem wat nog onbekend is. Ik weet hoe iets in elkaar zit. Ik voel waar het beeld vertroebeld is. Ik hoor hoe het wél wil zijn. Ik zie de structuren, systemen en verbanden zoals ze wezenlijk zijn.

Ik schijn mijn licht op jou als ondernemer of leider en op jouw onderneming. Helderheid van geest is wat ik breng. In dit verruimde bewustzijn kan het nieuwe ontstaan.

Als je mij inzet en de vrijheid geeft, dan stroomt mijn kracht. Er komt relevante informatie beschikbaar, de inspiratie volgt en de creatie creëert zich zelf, vol automatisch!