Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Abonnementen

know the unknown

Wegwijzer

Je bent op reis. Het gaat prima. Je maakt van alles mee en geniet van het proces waar je in zit. En… het mag ook makkelijker. Af en toe wat aanwijzingen ontvangen die jou de weg wijzen. Zonder te veel gedoe. Alleen als het nodig is.

Bij dit abonnement ontvang je aanwijzingen. Boodschappen vanuit een ander point of view.
Ik ben afgestemd op jou én op jouw reis. Wat daarbij uniek is, is de laag waarop ik werk. Mijn werkterrein is het energetisch veld. Daarin ruim ik op wat belemmert en zet ik klaar wat er wil zijn. Vervolgens geef ik aan jou door wat relevant is. Het is altijd maatwerk en op het juiste moment. Het verruimt jouw bewustzijn. En jij hoeft hier niks voor te doen, alleen te ontvangen.

Je kan ook bij me klankborden met vragen die je hebt. Je ontvangt dan zuivere informatie vanuit het energetisch veld. Dit helpt je verder tijdens jouw reis. De richting is (weer) helder voor je!

Ons contact loopt via whatsapp en op momenten waarop we voelen dat het nodig is. Het is kort en krachtig met ruimte voor extra toelichting. Het is diepgaand en direct.

De investering hiervoor is € 100 per maand. Je kan starten en stoppen wanneer je wilt.

Wil jij ook een wegwijzer die je helpt de richting te bepalen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Stoppen en bekijken

Soms is het nodig dat je je reis even onderbreekt om iets nader te bekijken. Herken je dat? Dat je iets tegenkomt wat spannend aanvoelt én dat het je tegelijkertijd enorm aantrekt. Je wilt dan een vraagstuk, een onderwerp of een thema wat dieper behandelen. Om wijsheid en inzichten te vergaren en daarna je reis weer te vervolgen.

In dit geval kan je kiezen voor een creatieconsult. Je zit dan één op één online met mij samen. Wil je samen met andere collega’s aan de slag met een issue, een project, de strategie of de organisatie? Dan kom ik graag naar jullie toe om te ondersteunen bij dit cocreatie proces.

In beide gevallen ontvang je waardevolle informatie vanuit een ander perspectief. Je begrijpt dan waarom het is zoals het nu is. Tevens wordt de boel klaargezet zodat je de reis weer makkelijk en moeiteloos kunt vervolgen.

Deze excursies kun je inzetten wanneer dat nodig is. De investering is € 250 voor één op één consult en € 750 voor een dagdeel op locatie.

Reisgids

Er zijn ook reizen die je aan wilt gaan, maar die ook een beetje spannend voelen omdat ze buiten je comfortzone liggen. Misschien wil je verbonden zijn met jouw intuïtie, of wil je jouw plek innemen, of steviger in het leven staan. Het is dan fijn als iemand je begeleidt. Zodat je er niet alleen voor staat en je volledig kunt richten op jouw reis.

Je ontvangt intensieve begeleiding van mij bij allerlei vraagstukken. Klein of groot. Moeilijk of makkelijk. Dit kan over jou persoonlijk gaan of over het gezin. Het kan ook betrekking hebben op het bedrijf of klanten.

Je krijgt helderheid en inzichten. Je gaat naar een level waar hele andere gesprekken plaats vinden en nieuwe mogelijkheden voor je verschijnen. Je krijgt ondersteuning van iemand die bekend is met wat voor jou onbekend is. En tegelijkertijd sta jij zelf aan het roer en bepaal jij zelf jouw route. Het is jouw reis, jij bent de reiziger. Ik ondersteun waar nodig. Het word je daardoor steeds duidelijker waar jouw reis werkelijk over gaat!

Dit abonnement omvat alle contactmomenten die nodig zijn voor jouw ontwikkeling. We kiezen telkens de vorm die het beste past. Dat kan online zijn voor een creatieconsult. Een vraag beantwoorden via whatsapp. Of misschien heb je behoefte aan extra uitleg via de telefoon. De investering is € 400 per maand. Je kan starten en stoppen wanneer je wilt.