Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Effect van één consult

know the unknown

Effect van één consult

Dat wensen uitkomen door een vitality consult, heb ik regelmatig bij mezelf en Vitality Business ervaren. Maar wat ontzettend GAAF om dat ook van een klant te horen!
Ik sprak Karen Raatsie, mede-oprichtster van Geluk in een Potje. Zij vertelde me dat slechts één consult heeft geleid tot een enorme groei van de onderneming! Zo is de dag na het consult is de hoogste omzet ooit bereikt. En sinds die tijd is de omzet gemiddeld verdubbeld. Ook hebben de inzichten geleid tot het nemen van besluiten.

Wat ben ik blij voor Karen, Atto, Geluk in een Potje en ook voor al die klanten die nu mogen genieten van hun krijtverfcreaties. Wat voel ik me gelukkig, omdat de energie nu zonder belemmering mag stromen. Ik voel me vol liefde, want het bedrijf, de oprichters én de klanten mogen hierdoor meer levenskracht ervaren. En ik voel me bovenal zo dankbaar dat ik daar een steentje aan heb mogen bijdragen!