Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Groei van het bedrijf door persoonlijke groei

know the unknown

Groei van het bedrijf door persoonlijke groei

Wat is er nodig om te groeien? Goede vraag! Desirée van Cuijk, oprichtster van ‘Sterk, met je energie’ kwam met deze vraag op consult. Heeft het bedrijf iets nodig of houdt het zijn van Desirée de groei van de praktijk tegen? Dit laatste bleek het geval.
In het consult mocht het systeem van Desirée ondersteund worden, waardoor er meer vertrouwen is gekomen dat er voldoende klanten zijn.
Desirée koppelt hierover terug: “Tijdens het consult voelde het erg goed. Alsof ik helderder door mijn ogen kijk. Deze verhelderende inzichten geven mij het vertrouwen om een bloeiende praktijk op te kunnen bouwen. De volgende dag meldde zich spontaan een nieuwe klant aan voor een afspraak!”