Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Hoger doel van een bedrijf

know the unknown

Hoger doel van een bedrijf

Hoe bijzonder is dit?!! Binnen één tel het hogere doel achterhalen van een bedrijf! Niet met lange heisessies, maar heel simpel door gewoon in gesprek te gaan. Dat kan tijdens een Vitality Consult.
In het gesprek met Masthe (coachingspraktijk) komt naar voren dat dit bedrijf ten doel heeft om mensen te ondersteunen in het veranderen van patronen voor een nieuw begin. Je kan je vast wel voorstellen dat de overtuiging van dit bedrijf, dat het niet veel werk aankan, belemmerend werkt. Tijdens dit consult is dit omgezet naar een helpende overtuiging.
Miriam, oprichtster van Masthe, vertelt over het consult: “Het vertrouwen in voldoende klanten is hersteld! Zowel bij Masthe als bij mij. Ik voel nu duidelijk dat er balans is en dat deuren open staan. Masthe en ik zijn er klaar voor!”