Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Vitality consulting voor de kleine ondernemer

know the unknown

Vitality consulting voor de kleine ondernemer

Dat de dienst vitality consulting ook waardevol is voor de kleine ondernemer, blijkt wel uit het consult van vandaag!
Geluk in een Potje wordt gerund door Karen en Atto. Hard werken is wat er gedaan wordt. Het motto van vele kleine ondernemers en zelfstandigen. Hoe zorg je er dan voor dat er nog voldoende ontspanning is in werk én privé?
In het dagelijks leven zijn ze ook nog eens een stel. Een heldere gezonde scheiding tussen het zakelijke, het gezin en eigen tijd, kan dan een extra uitdaging zijn.

Tijdens dit consult werd klip en klaar dat Geluk in een Potje een eigen identiteit heeft. Een bedrijf is geen verlengstuk van de eigenaar. Ook niet bij een klein(er) bedrijf. Beschouw je dat wel zo, dan zal dat ook realiteit worden. Eigen issues worden dan de problemen van het bedrijf.
Een bedrijf is een opzichzelfstaande energie, met een eigen bedrijfsbestemming, eigen talenten en ook eigen sores. Laat alles waar het hoort én neem vervolgens ieder je eigen plek in. Dan gaat het stromen en komt het succes als vanzelf.

De uitdagingen die ondernemen met zich meebrengen, gaan Atto, Karen en Geluk in een Potje vanaf nu met z’n drieën aan!