Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

vitality coaching

Partner in vitaliteit van bedrijf en mens

Wil jij je ook energiek voelen of wil je graag de vitaliteit van de medewerkers een boost geven, zodat iedereen in hun kracht staat en veerkrachtig is? Het is mijn wens om daarbij te ondersteunen.

Ik vind het belangrijk om te luisteren naar intuïtie en signalen die het lichaam en de geest geven. Deze diepere intelligentie maakt het mogelijk om álles te veranderen. Geloof je ook dat dit mag ontstaan vanuit het persoonlijk leiderschap en de eigen verantwoordelijkheid van de mens zelf? Ik geef iedereen de mogelijkheid om te groeien, op hun eigen manier en op een moment dat goed is voor jou. Want wie anders weet beter wat nodig is om te worden wie je werkelijk bent, dan jijzelf?

Vanuit deze overtuiging bied ik vitality coaching aan. Vitality coaching brengt een beweging op gang die de weg vrij maakt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Het doel van vitality coaching is om de grootste ergernissen die maar niet weg gaan, de vervelendste klachten die blijven doorsudderen en de belangrijkste persoonlijke wensen die nog steeds niet gerealiseerd zijn, aan te pakken.

Het is een dienst voor werkgevers, ondernemers en medewerkers. Het werkt voor mensen die zich nog vitaler willen voelen, voor mensen waarbij verzuim dreigt en ook voor hen die al ziek gemeld zijn.

Vitality coaching levert vitale en gelukkige mensen op met meer en positievere energie. Het draagt bij aan een gezonde organisatiecultuur met minder ziekteverzuim. Voor de werkgever levert het een sparing op in de kosten voor zieke medewerkers. De resultaten zijn zichtbaar in de werkomgeving én in het privé leven. Hoe geweldig is dat?!

Hoe werkt het dan? In de kern gaat het om een kortdurende goedkope interventie met verrassend resultaat. Ik zet de NEI methode in. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Deze methode is een combinatie van verschillende bewezen aloude technieken. Het is krachtig en direct to the point. De bron van de klachten wordt bewust gemaakt en aangepakt. Hierdoor is de weg vrij voor het nieuwe, het positieve. Als je iets écht ervaart, voelt en het klopt, dan blijft het bij je. Dat maakt veranderingen blijvend. En van het één komt het ander: een natuurlijke flow van positieve ontwikkelingen.

In een oriënterend gesprek komen we tot de dienst die past bij de wensen en behoeften. Alles is mogelijk! Zo kan ik in één op één sessies, de mens ondersteunen zodat de persoonlijke klacht of belasting wordt opgeruimd en waarbij we werken aan de eigen wens. Het is ook mogelijk om dit in teamverband te doen. Vanuit de kernwaarden van de organisatie of het team ga ik met iedere medewerker op ontdekkingstocht wat een belemmering vormt of wat nog meer gezien mag worden.

Vitality coaching kan op eigen initiatief plaats vinden, waarbij je misschien gebruik maakt van het persoonlijk budget of duurzaam inzetbaarheidsbudget die jouw werkgever beschikbaar stelt. Wellicht wil je als werkgever deze dienst aanbieden voor (dreigende) zieke medewerkers of standaard opnemen in het HRM pakket. En ben je ondernemer, dan ondersteun ik je ook graag op persoonlijk vlak.