Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

over mij

Ik luister naar de naam Hanneke van der Heijden en deel dit leven met Twan en onze kinderen Julia, Hugo en Thomas. Na afronding van de studie wiskunde, waar ik me begaf in de heerlijke heldere wiskundige structuren, heb ik ruim 14 jaar gewerkt in de financiƫle sector. Daar mocht ik me, in allerlei rollen, als mens verder ontwikkelen tot een leergierige, gedreven, toekomstgerichte vrouw met een sterk analytisch en conceptueel vermogen.

In 2018 heb ik me herinnerd wie ik werkelijk ben: een wezen. Er volgde een periode van ont-wikkelen: ik werd minder de mens Hanneke en er verscheen meer het wezenlijke dat ik ben.

Vandaag de dag durf ik me een wezen van licht te noemen die een avontuurlijke ervaring op deze prachtige aarde is aangegaan!

Mijn sterke verbondenheid met mijn diepere zelf, en daardoor ook met alles om ons heen, maakt dat ik waarneem wat er in wezenlijkheid is. Ik zet hierbij niet-fysieke zintuigen in. Ik voel, hoor, weet en zie wat er in de onderstroom aanwezig is. Zowel het oude dat niet meer dient en blokkeert. Als ook het nieuwe wat wil verschijnen.
Ik werk op grote diepte van de onderstroom, in de kern, daar waar het wezenlijke huist. Wat aan de oppervlakte zich laat zien als complexe (organisatorische) vraagstukken is in mijn werkveld, voor mij, overduidelijk, simpel en tevens makkelijk herprogrammeerbaar. Daar laten de structuren, systemen, verbanden, samenhang zich heel helder zien in alle puurheid en zuiverheid.
Op de laag waar ik me begeef, overzie ik tevens het grotere geheel. Dat maakt het mogelijk dat ik vanuit dat perspectief anderen kan begeleiden, in onafhankelijkheid en neutraliteit.

Mijn licht zet ik graag in op het begeleiden van ondernemers, leiders en ondernemingen.
Ik schijn licht op waar jij of jouw onderneming zich bevindt binnen het groter geheel, en hoe dit dan verhoudt tot alle andere zaken. Dit geeft helderheid over wat er werkelijk afspeelt en waarom de dingen gebeuren die gebeuren.
Ik schijn ook licht op wat de volgende logische stap voor jou en de onderneming is, vanuit het groter geheel bezien. De logische stap wanneer je in flow wilt meedrijven. Wanneer je moeiteloos wilt leven, ondernemen en leiding geven.
Ik maak helder op welke aspecten nog meer aansluiting kan zijn op de flow der dingen en op welke wijze die aansluiting tot stand wil komen.
Ik ruim op in de energetische onderlaag, waardoor er in de bovenlaag kan zijn wat er wil zijn.

Als je mij de vrijheid geeft, dan stroomt mijn kracht, komt relevante informatie beschikbaar en volgt de creatie als vanzelf, vol automatisch!