Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

Diensten

know the unknown

Moeiteloos creëren (creatieconsult)

Je wordt meegenomen de diepte in, naar het veld waar helderheid zich laat zien. Ik geef uitleg over wat aanwezig is. Je wordt je bewust van wat er niet meer wil en wat er juist wél wil zijn. Een nieuw perspectief ontstaat, zodat beweging mogelijk is. Het bewustzijn wordt verruimd, waardoor direct nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je wordt geïnspireerd en komt in beweging. Belemmeringen en blokkades worden opgeruimd. Het nieuwe wordt geboren! Als kosmisch architect bied ik de ondersteuning die nodig is. Ik bouw wat wezenlijk wil zijn.

Dit kan één op één in een consult. De investering is € 250 (btw is niet van toepassing) en het kan prima online of in mijn werkruimte in Uden.

Cocreatie (teambuilding, strategie, organisatie)

Bringing tribes together! Soms wens je dat dát mag gebeuren in jouw onderneming! Er mag meer verbinding zijn in het team, de strategie mag helder zijn en meer harmonie in het geheel.

Uitgangspunt is dat iedereen informatie tot zich krijgt. Wanneer deze pure informatie er mag zijn, wordt er samen gewerkt, gecocreëerd. Mijn aandeel is dat ik de oppervlakte breng wat gezien wil worden. Ik licht toe wat er onder water eigenlijk aan de hand is. Dit maakt dat het bewustzijn van de aanwezigen zich verruimt. Nieuwe ideeën, ingevingen en inspiratie komen daardoor beschikbaar. Het gesprek dat jullie dan hebben, werkt hierop door. In de tussentijd bouw ik in de energie wat daarin helpend is. Eén ding is zeker: dat wat besproken is, wordt realiteit in de onderneming.

De investering hiervoor is € 750 per dagdeel (btw is niet van toepassing). Het kan op locatie of online.

360o shift

Soms is het moment daar dat je een enorme shift te maken hebt. Je voelt dat het écht anders mag. Je bent eraan toe. Het moet nu! En je weet dat je daar hulp bij mag vragen.

Ik ga in het kosmische veld voor jou aan het werk op het moment dat het zich aandient. Dat is voor jou dus hét perfecte tijdstip. Ik bouw in de energie, wat er wezenlijk wil zijn. Ik stel me hiervoor beschikbaar, totdat de benodigde 360o shift volledig is voltooid. Dit kan een periode van een paar weken zijn, of een maand. Zolang als nodig. Bij iedere bouwsel in het kosmische veld en bij voltooiing, ontvang je een terugkoppeling.

De kosmische architectuur zal zich daarna groots in jouw realiteit manifesteren. Processen van innerlijke groei ga je doorlopen. Transformaties vinden plaats. Jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt een enorme boost en daardoor de onderneming ook. De kracht van snelheid wordt met jou gedeeld.

De Investering hiervoor is € 1000 (btw is niet van toepassing).