Eikenheuvelweg 2, 5406 NA Uden
06 186 45 938
hanneke@vitalitybusiness.nl

creatieconsult

Partner in vitaliteit van bedrijf en mens

Een creatieconsult maakt het mogelijk om sneller weer in eigen creatiekracht te komen.

Alles en iedereen heeft de beschikking over een veld waarin alles wat in het hart zit, onmiddellijk gecreëerd kan worden. Soms is de toegang gesloten. Ik zet mijn talenten en gaven in voor bedrijven en mensen. Ik creëer ruimte, waardoor zij weer toegang krijgen tot dit wonderbaarlijke veld. Ik ondersteun met het herinneren van wat het hart werkelijk verlangt. Wat daarbij in de weg staat, verwijder ik. En voilà, het verlangen is gecreëerd!

Zo snel als je deze zinnen leest, zo snel gaat het ook. Een consult duurt ongeveer een uur.

Het resultaat van een creatieconsult is in de eerste plaats het gecreëerde zelf! Wat het hart verlangde, is gemanifesteerd. Dit wordt in het consult zelf ervaren en ook daarna werkt het verder door. Een ander resultaat is dat er geen tijd en energie meer verspild wordt aan wat niet werkt, aan wat belemmert. Hoe heerlijk is dat?! Tot slot brengen komt er een liefdevolle verbinding, samenwerking, tot stand. Precies wat we beide nodig hebben.

Een creatieconsult kost € 250 (BTW is niet van toepassing) en kan prima online. In mijn studio of op locatie is ook mogelijk. Reiskosten zijn in dat laatste geval € 0,29 per km. Hiervan gaat € 0,10 naar Trees for all (www.treesforall.nl) en zij planten hiervoor bomen die de verbruikte CO2 uit de lucht halen.